Onze trouwdag met DIY-projecten!

Waarom lenteweer mij helemaal happy maakt - Deneesi
Guess who’s back? Back again?
juni 22, 2017
trouwdag-met-diy-projecten
Hoe onze trouwdag eruit zag, onze mooiste dag – deel 1
juni 29, 2017
trouwdag-met-diy-projecten

Op 28 mei was het onze mooiste dag: we gingen trouwen. Het was helaas bloedheet, 32 graden… Lekker warm dus met zo’n lange jurk en mijn man in een dikke warme pak. Toch hebben we een hele leuke trouwdag (met DIY-projecten) gehad.

Oorbellen


De juiste oorbellen kon ik maar niet vinden. Ze waren of heel groot of juist te klein. Ik had ook een paar leuke oorbellen gezien, maar die waren ontzettend duur. Dus ik besloot om mijn eigen oorbellen te maken en dit is het eindresultaat geworden. De meeste gasten wisten niet eens dat ik de oorbellen zelf gemaakt had!

Gastenboek/receptieboek


Het gastenboekje vind ik zelf eigenlijk niet heel mooi, maar toch wou ik graag iets zelf maken. Voor dit boekje had ik verschillende kleuren gelpennen, (hartjes)stickers en stempels gekocht. Sommige gasten waren erg creatief met kleur, stickers en de stempels en dat is ontzettend leuk om te zien.

Oh ja, Cecilia is de pasgeboren dochter van Roy en Melissa (mijn zusje). Ze ‘zong’ (huilde) de hele tijd toen we in het raadhuis waren (vonden we overigens helemaal niet erg hoor) en het was even lachen toen we haar berichtje in het gastenboek voorbij zagen komen.

Bloemen


Dit is echt iets wat ik het leukste vond om te maken, namelijk een bloemenboeket van papier. Uiteindelijk hebben we toch besloten om een echte boeket te kopen. Omdat ik heel veel tijd in dit boeket had gestoken wou ik de papieren bloemen bij het gastenboekje leggen, maar door de chaos in de morgen waren we deze helemaal vergeten…

In mijn volgende blog zal ik schrijven over de dag zelf!

Sieraden maken is lastig… heb jij het weleens geprobeerd?

Denise
Denise
Ik ben Denise, een enorme kattenliefhebber! In de natuur word ik helemaal mijzelf. Ik hou van creatief bezig zijn, zoals schrijven, tekenen, breien, knutselen, etc. Daarnaast ben ik overduidelijk een introvert en spendeer mijn dagen en weekenden vooral thuis. Maar dat vind ik helemaal niet erg.

3 Comments

 1. jenn schreef:

  Nog gefeliciteerd! En wat ziet het er allemaal mooi uit 🙂
  jenn onlangs geplaatst…Tag: geluksmomentenMy Profile

 2. Simone schreef:

  Wat leuk dat je zelf je oorbellen hebt gemaakt voor je bruiloft. Dat ben ik zelf ook van plan. Maar ik maak dan ook al jaren sieraden en heb ook een webshop. Ik ben benieuwd naar hoe jullie dag was.
  Simone onlangs geplaatst…OPROEP! Blogserie ‘Mijn droombruiloft’My Profile

 3. Charel schreef:

  Wat gaaf! Ik wil ook zo graag trouwen haha!
  Charel onlangs geplaatst…Victoria’s secret angel| Gold fragrance mistMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge