Guess who’s back? Back again?

trouwdag-met-diy-projecten
Onze trouwdag met DIY-projecten!
juni 23, 2017
Waarom lenteweer mij helemaal happy maakt - Deneesi

Wow, wat is dat lang geleden hè? De laatste keer dat ik een blog geschreven had, was in februari. Mocht je niet weten wat er gebeurd is: ik had echt even een pauze nodig. Dit kwam vooral door stress van de trouwerij die eraan zat te komen. Ik kon niet helder meer nadenken en ook was mijn mind gewoon helemaal blank geworden. Kon geen woord meer op papier (nouja, typen) krijgen en ook wist ik even helemaal niet meer waarover ik wou bloggen. Dit is nu voorbij en ik ben nu de trotse vrouw van! Dus… Zal ik van mijn volgende blog een raportage geven over de trouwerij of zitten jullie daar niet op te wachten? 😛

Zoals je misschien al wel wist, was dat ik moeite had met het vinden van het onderwerp wat mij gelukkig maakt om over te bloggen. Nu heb ik besloten om van mijn blog gewoon een lifestyle blog te maken, met een creatieve tint eraan. Dingen waar ik over wil schrijven en geen specifiek onderwerk. Nu ga ik vooral over dingen schrijven wat ik graag doe: knutselen, tekenen, fotografie, schrijven… Maar ook over dingen die ik weleens meemaak, die waardig zijn om over te bloggen, haha.

Het zou leuk zijn als jullie mij weer zouden willen volgen. Maar wat ook heel leuk is, is nieuwe bloggers te mogen onmoeten! Er zijn intussentijd vast wel hele nieuwe blogs tot leven gekomen.. dus ben jij een nieuwe blogger? Spammen maar!

Denise
Denise
Ik ben Denise, een enorme kattenliefhebber! In de natuur word ik helemaal mijzelf. Ik hou van creatief bezig zijn, zoals schrijven, tekenen, breien, knutselen, etc. Daarnaast ben ik overduidelijk een introvert en spendeer mijn dagen en weekenden vooral thuis. Maar dat vind ik helemaal niet erg.

14 Comments

 1. Cynthia schreef:

  Welkom terug!!! Van harte met jullie huwelijk zeg. Gelukkig heb je nu meer ruimte om te bloggen. Veel plezier!
  Cynthia onlangs geplaatst…Whohoo: hier wordt gewerkt aan de WebshopMy Profile

 2. Evelyne schreef:

  Gewoon schrijven waar je het liefst over schrijft 😉 Ik ben ondertussen een 2de blog gestart samen met mijn vriendin 😀 Dus bij deze wil ik ze even spammen. Kom gerust eens een kijkje nemen op http://acupofstoriessite.wordpress.com
  Evelyne onlangs geplaatst…Mijn 365daysofphotography-project | week#24My Profile

 3. Charel schreef:

  Blij dat je weer terug bent hihi! Toch ga je het wel missen he hihi!

  • Denise schreef:

   Jaaa, ik ben ook erg blij weer terug te zijn! En ja, ik miste bloggen heel erg, maar de stress is nu weg en ik kan weer volop blogs schrijven en blogs lezen!

 4. Irene schreef:

  Yay oké ik ga je weer volgend! 🙂 Ik dacht dat je site niet meer bestond omdat ik elke keer diezelfde pagina kreeg. Haha. Blij dat je er weer bent 🙂 Ben benieuwd naar je nieuwe artikelen. En een artikel over de trouw is altijd leuk!
  Irene onlangs geplaatst…Het ging / gaat even niet zo goed met me.My Profile

 5. Romy schreef:

  Wat ontzettend leuk dat je weer terug bent op je blog 🙂 Gewoon lekker bloggen over wat jij leuk vindt! Dat is het allerbelangrijkste 🙂 Gefeliciteerd met jullie huwelijk trouwens! Ik ben zo benieuwd hoe je eruit zag, hoe jullie dag was en of je daar nog leuke DIY-projecten voor hebt gemaakt. Dus ja, dat verslag van de trouwdag zie ik zeker wel zitten 😀
  Romy onlangs geplaatst…15 dingen die ik nog wel zou willen lerenMy Profile

 6. Anne schreef:

  Leuk je website weer online te zien!
  Zo schrijf je op een leuke manier dus ben heel benieuwd!
  Voor de nieuwe bloggers die dit lezen, het is het zeker waard deneesi te volgen.

  Enne.. nogmaals gefeliciteerd met jullie huwelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge