Hoe onze trouwdag eruit zag, onze mooiste dag – deel 1

trouwdag-met-diy-projecten
Onze trouwdag met DIY-projecten!
juni 23, 2017
trouwdag-met-diy-projecten

Een paar van jullie waren erg benieuwd hoe onze trouwdag eruit zag. En daarom heb ik besloten er een verslag van te maken. We trouwden op een zondag, wat eigenlijk op zich al heel bijzonder was. Ik moet toegeven dat ik de weken voor de bruiloft zenuwachtiger was dan toen de dag eenmaal aangebroken was.

Vroeg wakker & opstaan

De nacht van zaterdag naar zondag kon ik niet makkelijk in slaap komen. Na vier uurtjes slapen ging de wekker… En het was toen half 7. Brak, maar toch meteen klaarwakker, stapte ik de douche in. Mijn ouders zouden er namelijk rond 9 uur al zijn.

Mijn moeder deed mijn haren

Wat ik ontzettend leuk vond, is dat mijn moeder aanbood om mijn haren te doen. Ze is trouwens geen kapster, maar toch heeft ze een erg mooi kapsel creëert. We hebben wel van tevoren een aantal proefkapsels uitgeprobeerd natuurlijk.

Make-up

Nadat mijn haren gedaan waren, kwam de make-up. Mijn make-up deed ik zelf, met een klein beetje hulp van mijn moeder. Ik wou een look creëren die niet te overdreven was en bij mij paste. Dus heb ik gebruik gemaakt van vooral bruintinten voor mijn oogschaduw en een iets donkere kleur voor mijn lippen. En een klein beetje blush. Niet teveel.

Langste uren in de badkamer

Daarna moest de jurk aangetrokken worden. De jurk moest van achteren worden vastgemaakt met een lange lint. Om deze netjes vast te binden, ging er ongelofelijk veel tijd in zitten. Uiteindelijk heb ik van half 10 tot een uur of 1 in de badkamer gezeten. Volgens mij heb ik nog nooit zolang in een badkamer gezeten en ik denk dat ik elke tegel in onze badkamer wel gezien heb die dag.

Deel 2 komt de volgende keer

Aangezien er nog veel te vertellen valt, splits ik onze mooiste dag in twee delen. Deel 2 komt waarschijnlijk deze week nog.

Denise
Denise
Ik ben Denise, een enorme kattenliefhebber! In de natuur word ik helemaal mijzelf. Ik hou van creatief bezig zijn, zoals schrijven, tekenen, breien, knutselen, etc. Daarnaast ben ik overduidelijk een introvert en spendeer mijn dagen en weekenden vooral thuis. Maar dat vind ik helemaal niet erg.

2 Comments

  1. Romy schreef:

    Wat een prachtige, liefdevolle foto! Het klinkt tot nu toe als een hele mooie, bijzondere dag! Wat speciaal dat je moeder je haren wilde doen! En ik kan me voorstellen dat zo lang in de badkamer zitten goed is voor heel wat tijd om alle tegeltjes te bekijken 😉
    Romy onlangs geplaatst…Mijn vrolijke vriend Paco en zijn 5 eigenaardighedenMy Profile

  2. Melissa schreef:

    Je was echt super mooi die dag 😍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge